Ξενοδοχεία

Elounda Hills: Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά projects στην Ελλάδα

Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά projects στην Ελλάδα. Το Elounda Hills θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα του τουρισμού της Κρήτης.

Το Elounda Hills θα είναι ενα κορυφαίο ευρωπαϊκό θέρετρο που θα προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο premium υπηρεσιών και άνεσης.  Το θέρετρο θα χρησιμοποιήσει τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία, την καινοτομία και την περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα.  Ένα πλήρες σύνολο ανέσεων θα διευκολύνει επίσης μια οικογενειακή απόδραση στη Μεσόγειο όλο το χρόνο.

 Βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια τοποθεσία κατά μήκος του κόλπου του Μιραμπέλου,σε έκταση περίπου 80 εκταρίων, προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου από κάθε σημείο. 

 Τοποθεσία έργου:

 63 χλμ από το Ηράκλειο

 61 χλμ. Από το Καστέλι

 73 χλμ από τη Σητεία

Το project 600 εκατ. ευρώ, προβλέπει την ανάπτυξη έκτασης περίπου 1.200 στρεμμάτων για την κατασκευή, μεταξύ άλλων, 350 πολυτελών κατοικιών, μαρίνας δυναμικότητας περίπου 65 θέσεων,ενός μικρού εμπορικού κέντρου επίσης περιλαμβάνει πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες πέντε αστέρων, ιδιωτική παραλία, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, μπαρ, θεματικά πάρκα, κέντρα ευεξίας, αθλητικά κέντρα και πάρκα αναψυχής.

 Ο όμιλος Mirum είναι μια από τις λίγες διεθνείς εταιρείες στην Ελλάδα που έχει συμπεριληφθεί στις Διαδικασίες Στρατηγικών Επενδύσεων του Νόμου Ν. 3894/2010, προβλέποντας γρήγορη άδεια και άλλα οφέλη για το έργο.

Δείτε ακόμα

Οι surfer Maya, το Street Food εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που βραβεύτηκε με βραβείο FNL στο Domes of Elounda

Γ. Π.

Michelin Guide: Τα ξενοδοχεία με το καλύτερο Design

Γ. Π.

Οι κορυφαίοι επαγγελματίες της ελληνικής ξενοδοχίας για το 2023

Γ. Π.

Το Nobu Hotel and Restaurant στη Σαντορίνη

Γ. Π.

Επενδύσεις στην Κρήτη παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση

Γ. Π.

Στην Ελλάδα το κορυφαίο All-Inclusive ξενοδοχείο στον κόσμο

Γ. Π.
φορτώνει....