18.2 C
Άγιος Νικόλαος
27 Μαρτίου 2023
Food & Beverages

Εκδήλωση – Workshop: «Οινοτουρισμός: Η Επόμενη Μέρα»

Στόχος της 2ήμερης εκδήλωσης – workshop, στην οποία θα παρευρεθεί  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, είναι ο συντονισμός δράσεων, σε Εθνικό και Τοπικό επίπεδο καθώς και η διαμόρφωση καλών πρακτικών γύρω από τον οινοτουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους κεντρικών – κρατικών φορέων, συλλογικών ενώσεων οίνου, εστίασης και τουρισμού, όπως και διαβουλεύσεις μεταξύ διακεκριμένων ειδικών και ακροατηρίου, επιτόπου και διαδικτυακά.

H Εκδήλωση-Workshop θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο (σύνδεσμοι: https://youtu.be/ee2TEkEjsrk  1η μέρα και https://youtu.be/qu7j0kYHIYc  2η μέρα) και υλοποιείται ως Τοπική Δράση, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, υπομέτρο 19.3, «Στήριξη για την προπαρασκευή και την υλοποίηση της συνεργασίας (διακρατική & διατοπική)», του Μέτρου 19, του ΠΑΑ 2014 – 2020, από την ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

Στη διατοπική συνεργασία «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» συμμετέχουν συνολικά 22 Αναπτυξιακές Εταιρείες – Ομάδες Τοπικής Δράσης LEADER, με συντονιστή εταίρο την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΟΤΑ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εν λόγω εκδήλωσης – workshop, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. www.achaiasa.gr

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

πηγή:achaiasa.gr

Δείτε ακόμα

Minos Beach Art Hotel: Μιχάλης Χάσικος και Μνήμες Καφενείου

N. K.

Οινοπαραγωγοί:Στα ύψη οι τιμές για μπουκάλια, χαρτοκιβώτια, άλλα και ετικέτες κρασιού

N. K.

Κρήτη: Παλαιώνουν 5.000 φιάλες κρασιού στον βυθό της θάλασσας

N. K.

Minos Beach Art Hotel:Γαστρονομικές δημιουργίες με τον βραβευμένο Pierrot Ayer

N. K.

7 Ισχυρισμοί υγείας ελαιόλαδου

N. K.

ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

N. K.
φορτώνει....