15.4 C
Άγιος Νικόλαος
29 Ιανουαρίου 2023
Ξενοδοχεία Τουρισμός

EFQM AWARD CEREMONY 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Επιχειρηματική Αριστεία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Επιχειρηματική Αριστεία «EFQM AWARD CEREMONY 2022» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΝΒΙΑΝ), την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ),  για την Απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM σε επιχειρήσεις και οργανισμούς από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Την παρουσίαση-συντονισμό  της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, με χαιρετισμό και απονομή των Πιστοποιητικών-Διακρίσεων στις επιχειρήσεις/οργανισμούς,  οι επίσημοι προσκεκλημένοι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εργασίας, Ιωάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Βασίλης Κοντοζαμάνης, Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας. 

Την υψηλότερη βαθμολογία αριστείας κατάφερε να αποσπάσει ο όμιλος Bluegr Resorts & Hotels με το υψηλότερο νούμερο σε ελληνική επιχείρηση αγγίζοντας τα 6 αστέρια , πιστοποιώντας την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, τις άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας και την πίστη στις αξίες που πρεσβεύει .

Την πιστοποίηση παρέλαβαν η κ. Βικτώρια Μιχαηλίδου, HR Manager κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, Chief Sales & Marketing Officer.

  Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε δηλώσεις που έκανε συνεχάρη τους διοργανωτές για την εξαιρετικη πρωτοβουλία να βραβεύσουν την αριστεία.

Η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού Βικτώρια Μιχαηλίδου ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται πίσω από αυτή την επιτυχία ,με οδηγό και εμπνευστή τη CEO του ομίλου κα Τζίνα Μαμιδάκη.

Επίσης αναφέρθηκε στους αξιολογητές για τις πολύτιμες συμβουλές τους σε όλο αυτό το διάστημα.

Ο COO του ομίλου κ.Πάγκαλος Άγγελος με τη σειρά του έκανε την εξής τοποθέτηση:

Η Διεθνής διάκριση EFQM 5 αστέρων είναι το αποτέλεσμα μιας ομαδικής καθημερνής προσπάθειας που ξεκίνησε για εμάς το 2016 όταν και επέφερε την πιστοποίηση 2 αστέρων και συνεχίστηκε το 2018 αποσπώντας το 4ο.

Στηρίζεται στα θεμέλια των αξιών της Αποστολής και του Οράματος μας για Άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας, βιώσιμη ανάπτυξη, με φροντίδα για τους ανθρώπους μας και την κοινωνία, έμπνευση για τις επόμενες γενεές. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε η πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που συγκεντρώνει τόσο υψηλή βαθμολογία αγγίζοντας τα 6 αστέρια και που ανήκουμε σε μια παγκόσμια elite επιχειρήσεων και οργανισμών που έχουν πιστοποιηθεί για το υψηλό επίπεδο αριστείας και υπεροχής στο θεσμό EFQM.

Η υπερηφάνεια μας ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν επιστρατεύσαμε εξωτερικούς συμβούλους, πέρα από ένα gap analysis ώστε να σιγουρευτούμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά καταφέραμε όλη η δουλειά να βγει μέσα από τα σπλάχνα και την καθημερινή μας λειτουργία.

Για εμάς Αριστεία είναι η καθημερνή μας προσπάθεια, το μεράκι των ανθρώπων μας και η επίτευξη των ποιοτικών, οικονομικών και κοινωνικών στόχων.

Δεν είναι τίποτα παραπάνω από την έκφραση των Αξιων μας και τη δημιουργία προϋποθέσεων για την Επίτευξη της Αποστολής και του Οράματος μας.

Είναι η καινοτομία αλλά και η αυθεντικότητα σε κάθε μας βήμα. Η Αριστεία είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ μια αέναη πορεία ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης.

Είναι στο DNA μας.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης,  με βιντεοσκοπημένο μήνυμά τους ο CEO του EFQM, Russell Longmuir,  καθώς και Εθνικοί Εκπρόσωποι του EFQM από το Περού, την Κολομβία και την Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Κέρδισε το στοίχημα του τουρισμού η Κρήτη – Θα υποδέχεται τουρίστες μέχρι τον Νοέμβριο

Γ. Π.

Έρχεται “χρυσή” δεκαετία για τον τουρισμό της Κρήτης

Γ. Π.

Εμβολιασμό των εργαζομένων στον τουρισμό κατά προτεραιότητα σύμφωνα με το euronews

Ν. Π.

Τα νέα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα που αξίζει να γνωρίσετε

Γ. Π.

Σ. Ζαχαράκη: Ο ελληνικός οινοτουρισμός αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικά ανερχόμενες μορφές τουρισμού

Ν. Π.

Άνοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα με ελπίδα αλλά και φόβο

Γ. Π.
φορτώνει....