Food & Beverages

Δυναμική επιστροφή της Oenotelia

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων στην Ελλάδα θα υποδεχτεί  χιλιάδες επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής και της μαζικής εστίασης 12-14 Μαρτίου σε συνθήκες Covid Free στο Metropolitan Expo.

Από τις 12-14 Μαρτίου 2022 στελέχη από όλο το φάσμα της παραγωγής, της τυποποίησης, της διανομής και της εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων, του ξενοδοχειακού κλάδου, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης από την Ελλάδα, καθώς και σημαντικοί wine importers από το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να βρουν τα πάντα σχετικά με το κρασί και τα αποστάγματα ανάμεσα σε 180 μοναδικούς εκθέτες.

Με Έλληνες παραγωγούς από όλες τις περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας, η OENOTELIA 2022 θα καλύψει την πλειοψηφία του ελληνικού αμπελώνα, ενώ παράλληλα θα φιλοξενήσει εκθέτες με τεράστια γκάμα εξοπλισμού που αφορά στο κρασί, μηχανήματα εμφιάλωσης, συστήματα οινοποίησης, συσκευασίες, ετικέτες και αξεσουάρ οίνου, φυτώρια αμπέλου και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Με κορυφαίες και μεγάλες εταιρείες του κλάδου να συμμετέχουν ως εκθέτες, με στοχευμένες δράσεις για την προσέλκυση χιλιάδων επιχειρηματιών και στελεχών από την οργανωμένη λιανική και την αγορά της μαζικής εστίασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με μεγαλύτερη και πιο στοχευμένη διαφημιστική προβολή η OENOTELIA 2022 θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες.

H παράλληλη διοργάνωση της OENOTELIA με την FOOD EXPO δημιουργεί σημαντικές συνέργειες, αφού δίνει τη δυνατότητα στις οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας μας να έρθουν σε επαφή και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη από την οργανωμένη λιανική και την μαζική εστίαση.

Σημαντική θα είναι φυσικά όπως πάντα και η παρουσία κορυφαίων wine importers, που θα εξασφαλίσει η διοργανώτρια μέσω του προγράμματος Hosted Buyer της έκθεσης, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες B2B συναντήσεις, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών.

Κάτι που σημαίνει ότι οι εταιρείες του κλάδου που θα συμμετέχουν ως εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από το να γίνουν προμηθευτές εγχώριων επιχειρήσεων, να εξάγουν τα προϊόντα τους και σε διεθνείς αγορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγοραστές αυτοί, οι οποίοι προέρχονται από χώρες όπως οι ΗΠΑ, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα, Καναδά κ.ά. που είναι σημαντικές για τις εξαγωγές των ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΟ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), ο πιο σημαντικός θεσμικός φορέας του Οινικού κλάδου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα και τη διεθνή προοπτική που έχει ήδη αποκτήσει έχει θέσει και φέτος την έκθεση Oenotelia 2022 υπό την αιγίδα του, τη στηρίζει ενεργά και προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ως εκθέτες.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Προγράμματα Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων

N. K.

Candia Park Village: Βραδιά αφιερωμένη στην κουλτούρα του Ελληνικού Καφενείου από τον Γιάννη Μπαξεβάνη

Γ. Π.

18 Ιουνίου: Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας

Γ. Π.

«Πιάτο», Άγιος Νικόλαος Κρήτης:Eναρξη 14 Απριλίου

N. K.

Thetravel:Αυτά είναι τα πιο όμορφα εστιατόρια στον κόσμο

N. K.

330 εκατομμύρια ευρώ για την εστίαση από του Υπουργείο Ανάπτυξης

Γ. Π.
φορτώνει....