Τουρισμός

Δήμος Ιεράπετρας:«ΝΑΙ» στην τουριστική επένδυση που ετοιμάζεται

ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ

Πάγια θέση του Επικεφαλής της Παράταξής μας  «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» και Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, είναι η στήριξη όλων των επενδυτικών δραστηριοτήτων είτε αφορούν τον αγροτικό τομέα είτε αφορούν τον τουρισμό με την προϋπόθεση βέβαια ότι λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Η προσπάθειά μας, η οποία έχε ξεκινήσει από το 2014, να εντάξουμε στον τουριστικό χάρτη όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας εκμεταλλευόμενοι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής συνεχίζεται.

Με όραμα και μεθοδικότητα επιδιώκουμε να ακολουθήσουμε σύγχρονους δρόμους για την τουριστική ανάπτυξη και να περάσουμε σε δυναμικές μορφές τουρισμού, λαμβάνοντας υπόψιν τις συγκυρίες της εποχής και τις νέες τάσεις που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια

Αναφορικά με την Κοινότητα Καβουσίου λέμε ξεκάθαρα «ΝΑΙ» στην τουριστική επένδυση που ετοιμάζεται. 

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε σίγουροι ότι η Κοινότητα Καβουσίου με τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της, όπως είναι η πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, το φυσικό κάλλος, η γεωγραφική ποικιλομορφία, αλλά και με τα έργα υποδομής που υλοποιούμε, μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο σε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό για τον Δήμο της Ιεράπετρας και για όλη την Κρήτη.

Το Καβούσι έχει τεράστιες δυνατότητες βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης οι οποίες ήρθε η ώρα να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Στην Πολωνία ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

Γ. Π.

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις για Ελλάδα για το Καλοκαίρι του 2023

N. K.

Τα πάνω – κάτω του ελληνικού τουρισμού

Γ. Π.

Πλησιάζει η στιγμή για την Xenia 2022

N. K.

Οι Βρετανοί δεν θα πρέπει να κάνουν ακόμα κρατήσεις για διακοπές

Γ. Π.

Καναδάς: «Μπλόκο» στους ανεμβολίαστους τουρίστες

Γ. Π.
φορτώνει....