Τουρισμός Φορείς

Choose Crete: Νέος φορέας για την τουριστική προώθηση και προβολή της Κρήτης

Στόχος του νέου φορέα είναι να παρουσιάζεται στις κύριες αγορές μια ολοκληρωμένη εμπειρία από το ταξίδι στο νησί

Ένας νέος ιδιωτικός φορέας δημιουργήθηκε στη Κρήτη, με στόχο την τουριστική προώθηση και προβολή του νησιού σε βασικές αγορές, κυρίως της Ευρώπης, αλλά και παγκοσμίως.

H Choose Crete, όπως ονομάστηκε, θα δουλέψει σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τα επιμελητήρια του νησιού, και τους υπεύθυνους τουρισμού των δήμων, αλλά και με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις της Κρήτης, ώστε να βελτιστοποιηθεί το αποτέλεσμα της προβολής του νησιού, και να παρουσιάζεται στις κύριες αγορές του μια ολοκληρωμένη εμπειρία από το ταξίδι στο νησί.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Choose Creteέχει ως αποκλειστικό στόχο την προβολή της Κρήτης σε επίπεδο Β2Β, με τη δημιουργία εκδηλώσεων στις χώρες από τις οποίες δέχεται τουρισμό. Στην ευθύνη της θα είναι και η προώθηση του νησιού σε νέες υψηλά υποσχόμενες αγορές.

Το τιμόνι της διεύθυνσης της Choose Crete έχει αναλάβει ο Λεωνίδας Μπαμπάνης ως γενικός διευθυντής. Το πρόγραμμα των δράσεων του φορέα για το 2023-2024, έχει ήδη οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο.

Σε γενικές γραμμές, οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν θα είναι μεταξύ άλλων: B2B συναντήσεις διά ζώσης κατά τη διάρκεια road shows, webinars καθόλη τη διάρκεια του έτους για τη διατήρηση των σχέσεων με όλες τις αγορές και την κατάκτηση νέων αγορών, ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα για B2B όλο τον χρόνο και πολλές άλλες θεματικές ενέργειες, που θα βοηθήσουν στην καλύτερη ενημέρωση των ξένων τουριστικών πρακτόρων.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Έναρξη υποβολής αιτημάτων πληρωμής για παρόχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» για vouchers Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021.

Γ. Π.

Αντώνης Ζερβός στο MEGA Σαββατοκύριακο – Πώς πήγε η φετινή τουριστική σεζόν

Γ. Π.

Οι κορυφαίοι πολυτελείς προορισμοί για το 2021

Γ. Π.

Πάσχα με εσωτερικό τουρισμό και Βαλκάνιους επισκέπτες;

Γ. Π.

Γ. Χότζογλου: Κύμα φυγής των εργαζομένων στον Τουρισμό – Το ’23 μπορεί οι κενές θέσεις εργασίας να φθάσουν τις 100.000

N. K.

Τουρισμός για Όλους: Nέο voucher χειμερινών διακοπών αξίας 150 ευρώ

Γ. Π.
φορτώνει....