Travel Guide Τουρισμός

Changi: Aεροδρόμιο Σιγκαπούρης ¨ένας αξέχαστος τουριστικός προορισμός από μόνος του¨

Με πολλά έπαθλα στο όνομά του, το κύριο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης μπορεί να υπερηφανεύεται για συναρπαστικές δραστηριότητες, από ψώνια και φαγητό μέχρι διασκέδαση.

Το αεροδρόμιο αποτελείται από τέσσερις τερματικούς σταθμούς και το Jewel Changi , έναν δεκαώροφο κόμβο, που συνδέεται απρόσκοπτα με τους τερματικούς σταθμούς 1, 2 και 3 και συνδυάζει την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη φύση σε μια ενιαία δομή.

Είτε βρίσκεστε στη Σιγκαπούρη για μια στάση, είτε περνάτε μια εβδομάδα στον τροπικό μας παράδεισο, το Αεροδρόμιο Τσανγκί είναι βέβαιο ότι θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή που θα προσγειωθείτε.

Το αεροδρόμιο μοιάζει πολύ με τη Σιγκαπούρη η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή ως “City in A Garden”. Το αεροδρόμιο Changi φιλοξενεί χώρους πρασίνου και καταπράσινους κήπους για ταξιδιώτες που θέλουν να χαλαρώσουν και να τεντώσουν τα πόδια τους μετά από μια μακρά πτήση.

εσωτερικός καταρράκτη ύψους 40 μέτρων

Για να παρακολουθήσετε τους πιο εντυπωσιακούς χώρους, κάντε μια βόλτα στο Jewel Changi και θαυμάστε το HSBC Rain Vortex, έναν εσωτερικό καταρράκτη ύψους 40 μέτρων που πλαισιώνεται από όλες τις πλευρές από τροπικά φυτά και πάνω από 2.000 δέντρα.

Οι μικρότεροι χώροι που δεν είναι λιγότερο γοητευτικοί περιλαμβάνουν το Butterfly Garden στο Terminal 3, το Sunflower Garden στο Terminal 2 και το Cactus Garden στο Terminal 1 – με περισσότερα από 100 είδη κάκτων και ξηρών φυτών.

Cactus Garden

Οι λάτρεις της φύσης που επισκέπτονται το τελευταίο θα είναι σε θέση να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για τη φύση, καθώς βλέπουν ένα εκπληκτικό γεγονός, πεταλούδες να αναδύονται από τις χρυσαλίδες τους.

Δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή στο αεροδρόμιο Changi. Κάθε ένας από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου έχει τη δική του γοητευτική σειρά από οικογενειακές δραστηριότητες, όπως εσωτερικές παιδικές χαρές ,κοινόχρηστους χώρους και για τους εφήβους υπάρχει το στο Entertainment Corner όπου θα βρουν ηλεκτρονικά παιχνίδια ή να παρακολουθήσουν μια ταινία στους δύο κινηματογράφους του Changi.

play room

Εναλλακτικά, προχωρήστε στο ανώτατο επίπεδο του Jewel και κάντε βόλτα με την οικογένειά σας στο Canopy Park . Αυτός ο χώρος 14.000 τετραγωνικών μέτρων είναι γεμάτος μαγευτικά αξιοθέατα, από λαβύρινθο κήπου έως χώρους παιχνιδιού γεμάτες ομίχλη.

Jewel Changi φιλοξενεί περισσότερα από 100 εστιατόρια

Οι αισθητικές απολαύσεις σας περιμένουν στο αεροδρόμιο Changi, με πολλές επιλογές για ψώνια και φαγητό. Μόνο το Jewel Changi φιλοξενεί περισσότερα από 100 εστιατόρια, με περισσότερα από 30 να λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ κάθε ένα από τα τέσσερα τερματικά διαθέτει τη δική του επιλογή από εστιατόρια και αίθουσες τροφίμων.

Πηγή: https://www.changiairport.com

Δείτε ακόμα

Vanity Fair: Η Ελλάδα ο καταλληλότερος προορισμός για διακοπές της τελευταίας στιγμής

N. K.

ΣΕΤΕ: Η επόμενη μέρα απαιτεί αλλαγή τουριστικού μοντέλου σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γ. Π.

Γερμανία: Η Κρήτη βγαίνει από τον κατάλογο των περιοχών υψηλού κινδύνου

Γ. Π.

Θετικά μηνύματα από την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στη Σουηδία

N. K.

Περιφέρεια Ηπείρου: Ένταξη της αεροπορικής σύνδεσης Ιωάννινα-Ηράκλειο στις άγονες γραμμές

N. K.

Ελλάδα vs Τουρκία για τους βρετανούς τουρίστες

Γ. Π.
φορτώνει....