Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Atlantis The Royal στο Ντουμπάι, όπου η βραδιά παραμονής κοστίζει… 100.000 ευρώ, εγκαινιάσθηκε με την live εμφάνιση της Beyoncé, με ένα σετ 19 τραγουδιών, το οποίο άνοιξε με το “At Last” της Etta James και έκλεισε με το “Drunk In Love”.Το υπερπολυτελές Atlantis The Royal, που θα ξεκινήσει να δέχεται κρατήσεις από τα μέσα Φεβρουαρίου.
Στο μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε προχθές, μόνο για VIP πελάτες, τραγούδησε μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής, η Beyoncé, λαμβάνοντας μάλιστα ένα αστρονομικό ποσό για την εμφάνισή της.
Ειδικότερα, η Beyoncé έλαβε το ποσό των 24 εκατ. δολαρίων για μία εμφάνιση μιας ώρας. Πολλά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, έκαναν λόγο για πληρωμή που άγγιξε τα 35 εκατ. δολάρια.
Όσο για τους καλεσμένους στην τελετή των εγκαινίων, περιλαμβάνονταν γνωστά ονόματα, όπως οι Κένταλ Τζένερ, Ρέμπελ Γουίλσον, Λίαμ Πέιν, Μαρκ Ράιτ και Μισέλ Κίγκαν, καθώς και ο σύζυγος της Μπιγιονσέ, Τζέι Ζι, και τα παιδιά τους – με την 11χρονη κόρη της, Blue Ivy, να εμφανίζεται μάλιστα στη σκηνή, συνοδεύοντας τη μητέρα της σε ένα κομμάτι.
Εικόνες από τα εγκαίνια του Atlantis The Royal στο Ντουμπάι με την Beyoncé – ΒΙΝΤΕΟ
Μία υπερπαραγωγή, με φοβερά σκηνικά, κοστούμια και πολυμελές προσωπικό. Οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τα 1.000 άτομα.

