22.6 C
Άγιος Νικόλαος
23 Σεπτεμβρίου 2021
Food & Beverages

Από 1 έως 5 Μαρτίου 2021 η ελληνική γαστρονομία γιορτάζει διαδικτυακά.

Περισσότερα από 1000 τοπικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την γεύση και την καινοτομία τους, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πρωταγωνιστούν στην πρώτη The Delifair by EXPOTROF.

Από τη Ζάκυνθο μέχρι τη Χίο και από τη Θεσσαλονίκη ως την Κρήτη, οι περιοχές που ξεχωρίζουν για την γαστρονομία τους και τα τοπικά προϊόντα τους δίνουν δυναμικό παρών στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών The DeliFair by EXPOTROF.

Ελαιόλαδο και γαλακτοκομικά από την Κρήτη· αρωματικά φυτά, βότανα, προϊόντα ζύμης, κρασί και γλυκά του κουταλιού από την Βόρειο Ελλάδα· κρέατα, ζυμαρικά και αλκοολούχα ποτά από την Ήπειρο· μαστίχα, χυμοί εσπεριδοειδών, αποστάγματα από το Βόρειο Αιγαίο· μέλι, μαρμελάδες, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα από τη Στερεά Ελλάδα και πολλά ακόμη προϊόντα, από περισσότερους από 200 Έλληνες παραγωγούς.

Λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην παγκόσμια αγορά, η συμμετοχή σε digital εκθεσιακά γεγονότα και η επαφή των επιχειρήσεων με διεθνείς αγοραστές κρίνεται απαραίτητη, καθώς η εμπορική δραστηριότητα δεν σταματά και η ανάγκη για εμπορικές συναντήσεις και επικοινωνία συνεχίζει να υπάρχει, μέχρι την επαναφορά των φυσικών (live) εκθεσιακών γεγονότων. Η ψηφιακή διοργάνωση «The DeliFair by EXPOTROF» δίνει την δυνατότητα στις Περιφέρειες της χώρας να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα των ποιοτικών προϊόντων τους στη διεθνή αγορά και παράλληλα να διευρύνουν τις δραστηριότητες των τοπικών επιχειρήσεων μέσω των B2B συναντήσεων.

Αγνές πρώτες ύλες, βιολογικά προϊόντα, φρέσκιες γαστρονομικές προτάσεις και αμέτρητες συνταγές συνθέτουν το γευστικό γαστρονομικό ταξίδι της πρώτης διαδικτυακής έκθεσης.

Μέσα από 50 workshops, webinars και παρουσιάσεις προϊόντων οι παραγωγοί/ εκθέτες της The Delifair by EXPOTROF θα αναδείξουν τον ελληνικό γαστρονομικό πλούτο της χώρας τόσο στις εγχώριες, όσο και στις διεθνείς επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην έκθεση.

Δηλώστε συμμετοχή στην έκθεση κι ανακαλύψτε μοναδικές γευστικές προτάσεις του τόπου μας

πηγή:https://www.thedelifair.gr/el-blog

Δείτε ακόμα

Βιοδιασπώμενες σακούλες! Με σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον και στη φύση

Μ. Τ.

Εστίαση: Στο τραπέζι το άνοιγμα με αποστειρωτές αέρα

Μ. Τ.

Καρπούζι από τον … τάφο του Τουταγχαμών στο πιάτο μας

Μ. Τ.

18 Ιουνίου: Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας

Ν. Π.

Ξεκίνησε από το Ρέθυμνο το Street Food Festival Crete

Ν. Π.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

Ν. Π.
φορτώνει....