Φορείς

Άνοιγμα λιανεμπορίου με click in shop

Το άνοιγμα των καταστημάτων με τη μέθοδο του click in shop εισηγήθηκε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων στην χθεσινή συνεδρίαση.


Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου υπό προϋποθέσεις, με τη χρήση ειδικού κωδικού από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, αν και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αλλά και των διασωληνωμένων ασθενών παραμένει στα ύψη. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και το νέο… κυβερνητικό πείραμα, όσον αφορά τις διαδημοτικές μετακινήσεις, με την πιλοτική εφαρμογή της μετακίνησης με τον κωδικό 6 μόνο τα Σαββατοκύριακα.


«Το νέο μείγμα των μέτρων, με περιορισμούς και αυστηρή επιτήρηση, θα δώσουν μικρές ανάσες στους πολίτες και θα συμβάλουν στην καλύτερη τήρηση των μέτρων», δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι απαιτείται «προσοχή στο τελευταίο μίλι της διαδρομής» και να μην υπάρξει «καμία χαλάρωση».  Δήλωσε ο κ Χαρδαλιάς στην χθεσινή συνέντευξη τύπου.


Σε ό,τι άφορα την εστίαση, ο υπουργός κ Γεωργιάδης, διευκρίνισε ότι θα συζητηθεί το ζήτημα στην επιτροπή για να εξεταστούν όλα τα σενάρια χαλάρωσης. Ούτως η άλλως, ανέφερε χαρακτηριστικά, η καραντίνα δεν υπάρχει στην πράξη, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο στις πλατείες δεν μπορούσες να διακρίνεις το γκαζόν. Πάντως ξεκαθάρισε ότι οι κλειστοί χώροι εστίασης είναι δύσκολο να ανοίξουν.

Δείτε ακόμα

Σχολεία: Χωρίς νέο self test επιστρέφουν στις τάξεις οι μαθητές

N. K.

Τα νέα μέτρα για διευρυμένο ωράριο, αλλαγές στον αριθμό πελατών στα σούπερ μάρκετ για την παραλαβή self test

N. K.

Γρ. Τάσιος: “Ο Μάιος χάθηκε γιατί δεν υπάρχουν κρατήσεις. Στόχος μας να μη χαθεί και ο Ιούνιος”

Γ. Π.

Β. Κικίλιας: Η στρατηγική μας στον τουρισμό στηρίζει παραδοσιακούς και δυναμικούς κλάδους της κοινωνίας

Γ. Π.

ΠΟΕΕΤ: Ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Γ. Π.

Φραγκάκης: Ο ΕΟΤ ετοιμάζει καμπάνια για τον χειμερινό τουρισμό

Γ. Π.
φορτώνει....