Σε ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Αγιασμός στο Minos Beach art που σηματοδοτεί το άνοιγμα των ξενοδοχείων του Ομίλου bluegr και την έναρξη της τουριστικής σεζόν!
Ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου κ. Στράτος Πατσάκης καλωσόρισε το προσωπικό και ζήτησε για ακόμη μια σεζόν να εστιάσουν στους στόχους, στην αγάπη για το ξενοδοχείο και να προσφέρουν Άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας.
Ο κ. Άγγελος Πάγκαλος Chief Operations Officer του Ομίλου αναφέρθηκε στις προκλήσεις της φετινής σεζόν, στη σημασία της ομαδικότητας με γνώμονα τη βελτίωση και την Αριστεία σε όλα τα επίπεδα.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν σειρά ανακοινώσεων για νέους συνεργάτες και αναβαθμίσεις προσωπικού. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν οι Πρεσβευτές Κουλτούρας, ένας νέος θεσμός με σκοπό την διάδοση των αρχών και των Αξιών του Ομίλου, τις δράσεις ομαδικότητας και κοινωνικής ευθύνης. Τέλος, τιμήθηκαν οι Εθελοντές Αιμοδότες του ξενοδοχείου που συμμετείχαν στην εθελοντική ομαδική αιμοδοσία το 2021.