11 C
Άγιος Νικόλαος
31 Μαρτίου 2023
Food & Beverages

Αφρός & Νέκταρ 2021-Στο ξενοδοχείο Hilton

Δύο κορυφαίες κατηγορίες οίνων, που είθισται να προαναγγέλλουν την αρχή και να επισφραγίζουν το τέλος ενός δείπνου (προδόρπιοι και επιδόρπιοι), συναντώνται σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Τερψιχόρη του Hilton, σε απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα.

Από τη σαμπάνια μέχρι τα prosecco και τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα ελληνικά αφρώδη και από τα θρυλικά port μέχρι τα μεγαλειώδη μοσχάτα και vinsanto της Ελλάδας συντίθεται ένα πλέγμα με μερικά από τα καλύτερα κρασιά του ελληνικού και του διεθνή αμπελώνα.

Οι θιασώτες τους είναι από τους πιο ενθουσιώδεις και φανατικούς μεταξύ των οινόφιλων!
Η είσοδος στην έκθεση θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης covid-19 σε ισχύ.

Απαραίτητη είναι η προαγορά εισιτηρίου προς 10€ (φοιτητικό 7€, με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας), ανά περίοδο τεσσάρων ωρών, από τις δύο που χωρίζεται η διάρκεια της έκθεσης.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά περίοδο είναι 250 άτομα, αλλά εάν υπάρχει διαθεσιμότητα μπορεί να προαγοραστεί εισιτήριο για αμφότερες τις περιόδους.

Οι ώρες διάρκειας των δύο αυτών περιόδων είναι οι εξής:
11:00 – 15:00, 1η περίοδος και 16:00 – 20:00, 2η περίοδος.

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα (15:00 – 16:00) η αίθουσα θα εκκενωθεί για αερισμό και κατάλληλη προετοιμασία για να υποδεχτεί τους επόμενους επισκέπτες.

Θα τηρηθούν όλα τα λόγω covid-19 υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε εκθέτες και επισκέπτες να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία οινικής επικοινωνίας, Vinetum, στα [email protected] και 210 766 0560.

wineeventsgreece

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News και στο Facebook 

Δείτε ακόμα

Vinexpo Paris 14 έως 16 Φεβρουαρίου

N. K.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Cretan Taste Awards 2021

Γ. Π.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού

N. K.

Kτήμα Κώστα Λαζαρίδη-άλλη μια εξαιρετική οινική χρόνιά!

N. K.

‘Ερευνα ΣΕΒΕ: Αυξημένες εξαγωγές αναμένει το 60% του F&B Κλάδου για το 6μηνο

N. K.

Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας-Ξεχωριστά κρασιά απο ξεχωριστούς ανθρώπους!

N. K.
φορτώνει....