Τουρισμός Φορείς

Α.Σ.Τ.Ε. ΚΡΗΤΗΣ -Ημέρες Καριέρας 13 και 14 Μαρτίου 2023

Η εκδήλωση θα έχει υβριδική μορφή και θα πραγματοποιηθεί: i) την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στο κτήριο της ΑΣΤΕΚ, για όσες επιχειρήσεις θέλουν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία στη Σχολή και ii) την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, σε διαδικτυακό περιβάλλον (μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams).

Στη διάρκεια και των δύο ημερών οι εκπρόσωποι των εταιρειών θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία σύντομη παρουσίαση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών ομίλων, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πρακτική άσκηση και να δώσουν οδηγίες στους σπουδαστές της ΑΣΤΕΚ που θα ενδιαφερθούν να προγραμματίσουν ατομικές συνεντεύξεις.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι οι σπουδαστές Α’ και Β’ έτους των ΑΣΤΕ τοποθετούνται βάσει της σειράς βαθμολογικής επίδοσής τους.

Όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις άρτιας λειτουργίας όλων των τμημάτων μιας σωστά οργανωμένης μονάδας και ειδικότερα εκείνων που καθιστούν δυνατή την ορθή άσκηση της πρακτικής άσκησης.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην φετινή «Ημέρα Καριέρας» της ΑΣΤΕΚ, στην «φυσική» ή την «διαδικτυακή» της μορφή, παρακαλούμε συμπληρώστε, προσδιορίζοντας τον τρόπο παρουσίας σας, την σχετική αίτηση συμμετοχής, στο σύνδεσμο: https://lnkd.in/dYpsywsx
Για επιπλέον πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΑΣΤΕΚ, στα τηλέφωνα 28410 28565 ή 28828 και στο email: [email protected].

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Όλη η διαδικασία για τη υποβολή των μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων

Γ. Π.

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2021 του ΟΑΕΔ

Γ. Π.

Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στην Αθήνα

N. K.

H Eλλάδα από τις πρώτες χώρες που θα δοκιμάσουν άμεσα το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό

Γ. Π.

Ταξίδια για εξωγήινο κυνήγι | Η αλήθεια είναι εκεί έξω

Γ. Π.

Ά. Γκερέκου: Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός για επενδύσεις στον τουρισμό

Γ. Π.
φορτώνει....