Food & Beverages

7-10 ΙΟΥΛΙΟΥ:ΤΟ TASTE OF ATHENS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Το Taste of Athens επιστρέφει στο Ζάππειο, στην καρδιά του καλοκαιριού, για 4 ημέρες γεμάτες γεύση, διασκέδαση και απόλαυση.

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, οι πόρτες ανοίγουν με ένα welcome reception από τον ΕΟΤ, στο VIP Area by AEGEAN.

Προσκεκλημένοι και κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα «προσγειωθούν» στο Περιστύλιο, που μεταμορφώνεται στο νέο AEGEAN Business Lounge στην περιοχή Extra Schengen του αεροδρομίου της Αθήνας.

 Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, που θα παραβρεθεί στον χώρο του Ζαππείου για την επίσημη έναρξη του γαστρονομικού φεστιβάλ της πρωτεύουσας, αναφέρει σχετικά: 

«Το Taste of Athens είναι ένα σημαντικό φεστιβάλ που προβάλει την ελληνική γαστρονομία με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τις δημιουργίες σημαντικών σεφ και κορυφαίων εστιατορίων της χώρας και μάλιστα σε μια περίοδο που η Αθήνα είναι γεμάτη ταξιδιώτες.

Το φεστιβάλ αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση για την ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία που μπορεί να ζήσει κάποιος στην Αθήνα. 

Η γαστρονομία είναι ένα πολιτισμικό στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταυτότητα και την αυθεντικότητα κάθε τόπου. Η ανάδειξη και η προβολή της είναι από τους βασικούς άξονες της στρατηγικής του ΕΟΤ για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

 Οι καμπάνιες μας άλλωστε εστιάζουν και σε αυτό το κομμάτι. Ο γαστρονομικός τουρισμός βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης παγκοσμίως.

Στόχος μας στον ΕΟΤ είναι να αναδείξουμε την ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα της Ελλάδας που θα οδηγήσει και στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού μας».

Ζώνες λειτουργίας 7-10 Ιουλίου:

  • Πέμπτη & Παρασκευή: Dinner: 19:00 – 23:00
  • Σάββατο & Κυριακή: Lunch: 12:00 – 16:00
    Dinner: 19:00 – 23:00

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

tasteofathens.gr/travel.gr

Δείτε ακόμα

Επιλέγουμε προϊόντα από την Κρήτη, ένα τόπο Γενέτειρα Αξιών

Γ. Π.

Τουρισμός και αγροδιατροφή στο νέο ΕΣΠΑ

Γ. Π.

Καλύτερος παραγωγός στην Ελλάδα αναδείχτηκε “Το Κτήμα Τέχνη Οίνου”

N. K.

Fysalida-Wine Bar Restaurant σημείο συνάντησης στον Άγιο Νικόλαο

N. K.

Μελισσοκομία στην Ελλάδα: Θα χαθούν 300.000 τόνοι μελιού σε βάθος 30 ετών

N. K.

Η πιο Νέα Ιδέα στην παρουσίαση του Κρασιού έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

N. K.
φορτώνει....