19.9 C
Άγιος Νικόλαος
6 Ιουνίου 2023
Τουρισμός

5ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo

H χαρτογράφηση της νέας τουριστικής πραγματικότητας στην μεταπανδημική περίοδο και οι λύσεις για την επιτυχημένη προσαρμογή των ελληνικών ξενοδοχείων σε αυτή, θα βρεθούν στο επίκεντρο των εργασιών του 5ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας (5th International Hospitality Forum), που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021. 
Το φόρουμ για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, που διεξάγεται και φέτος σε συνεργασία με την Phocuswright -μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών Consulting παγκοσμίως με εξειδίκευση στον τουρισμό- θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo, και θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της έκθεσης XENIA 2021. 
Στο πλαίσιο του Φόρουμ κορυφαίοι εκπρόσωποι διεθνών ξενοδοχειακών brands θα δώσουν το στίγμα της εποχής, ενώ προσωπικότητες που επικυριαρχούν στην παγκόσμια τουριστική σκηνή, θα αποκρυπτογραφήσουν την επόμενη ημέρα της βιομηχανίας φιλοξενίας στην μετά-covid περίοδο.
Υπογραμμίζεται ότι το 5ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας με τίτλο: «Hospitality in the post-covid era – Η Φιλοξενία στη μετα-covid εποχή» θα έχει υβριδικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί σε δο ενότητες, ενώ θα ακολουθήσει ξεχωριστή συζήτηση του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Accor  Sébastien Bazin. Ειδικότερα οι ενότητες είναι οι εξής : 
– Ξενοδοχειακή ανάκαμψη: φέρνοντας την επανάσταση στο μάρκετινγκ, στην διανομή & λειτουργία  
– Επανεφεύρεση ξενοδοχείων: η βιωσιμότητα ως η ύψιστη προτεραιότητα
Αναφερόμενος στο 5ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Αλέξανδρος Βασιλικός τόνισε ότι «η διοργάνωση που έγινε θεσμός και αναδείχθηκε στην κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου, γνώσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας, για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, αποτελεί για πέμπτη συνεχή χρονιά, σημείο συνάντησης εκπροσώπων παγκόσμιων brands, Ελλήνων και ξένων ειδικών και decision makers, διεθνώς αναγνωρισμένων συμβουλευτικών εταιρειών και καταξιωμένων επιχειρηματιών του τουρισμού. 
Το περιεχόμενο του φετινού Φόρουμ είναι και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση του κλάδου για όλες τις παγκόσμιες τάσεις της φιλοξενίας στη μετά-covid εποχή. Άλλωστε στην κορωνίδα των πλεονεκτημάτων του τοποθετείται η δυνατότητα να ακούμε τις απόψεις των ανθρώπων που δημιουργούν τις τάσεις διεθνώς. Τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν έχουν μεγάλη αξία τόσο για τις σημερινές αβεβαιότητες που δημιουργεί η πανδημία όσο και για την ανάγκη ενός νέου προτύπου τουριστικής ανάπτυξης που θα έχει στον πυρήνα του την έννοια της βιωσιμότητας». 
Από την πλευρά του ο Θανάσης Γαλούρης αντιπρόεδρος της FORUM AE σημείωσε ότι η Χenia 2021 θα αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους ανθρώπους του κλάδου και θα αναδείξει τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το νέο μοντέλο του ελληνικού τουρισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Facebook και στο Twitter

Δείτε ακόμα

Μέχρι να συναντηθούμε ξανά: Η νέα ψηφιακή καμπάνια για την Αθήνα εν μέσω lockdown

Γ. Π.

Τουρισμός: Οι αφίξεις στην Ελλάδα το 2023 πρόκειται να ξεπεράσουν ακόμη και τα επίπεδα ρεκόρ προ πανδημίας

Γ. Π.

Πρώτη η Κρήτη στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

N. K.

Ονειρεμένες διακοπές σε μια πολυτελή βίλα, μια νέα τεράστια τάση

Γ. Π.

World Travel & Tourism Council:Τα εύσημα στην Ελλάδα

N. K.

Κοινωνικός Τουρισμός – Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις – Η διαδικασία και οι δικαιούχοι

Γ. Π.
φορτώνει....