Ξενοδοχοϋπάλληλοι

1η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Περιφέρεια Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο Τουρισμός στην Κρήτη, αλλά και οι μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει ο ξενοδοχειακός κλάδος του νησιού μας στον τομέα της εργασίας, συνδιοργανώνουν την
«1η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης».

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νησί μας, με τη συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη και σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες.

Δικαίωμα συμμετοχής, κατόπιν έγκαιρης αίτησης, έχουν οι εργαζόμενοι με προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία στο συγκεκριμένο χώρο.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επίσης και οι σπουδαστές των Τουριστικών σχολών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός Διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον ξενοδοχειακό χώρο, θα λάβουν πληροφόρηση για το πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στα ξενοδοχεία του νησιού μας.

Οδηγίες – Κανόνες Συμμετοχής

 • Για την συμμετοχή στην εκδήλωση «1η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στα ξενοδοχεία της Κρήτης» απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής (έως 23 Φεβρουαρίου για τα Χανιά και 24 Φεβρουαρίου για το Ηράκλειο ) μέσω της ιστοσελίδας Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.
 • Τυχόν πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 281492 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 14:00
 • Η συμμετοχή είναι δωρεάν με την ευγενική προσφορά του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και της Περιφέρειας Κρήτης σε όλους που επιθυμούν να εργαστούν στον Ξενοδοχειακό τομέα.
 • Ο χρόνος παραμονής στον χώρο των εκδηλώσεων και ο χρόνος ανά συνέντευξη θα είναι περιορισμένος ανάλογα του συνολικού αριθμού συμμετοχών
 • Θα ενημερωθείτε σχετικά από την γραμματεία κατά την είσοδο σας στην αίθουσα της εκδήλωσης
 • Ο χρόνος θα είναι περιορισμένος προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και να έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων.
 • Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε εκ των προτέρων προετοιμασμένοι για τις συνεντεύξεις και είναι σημαντικό ,να έχετε μαζί σας επαρκή αριθμό βιογραφικών. (Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε λίστα με τις Ξενοδοχειακές Μονάδες που συμμετέχουν στην εκδήλωση.
 • Προτείνουμε το βιογραφικό σας να είναι σε μορφή αναγνωρίσιμης από όλους τους εργοδότες όπως το διεθνές πρότυπο βιογραφικού το “Europass».
 • Ένα πρότυπο για να το κατεβάσετε και να το συμπληρώσετε θα βρείτε «κάνοντας κλικ εδώ».
 • Στον χώρο της εκδήλωσης επιδιώκεται κυρίως η άμεση επαφή σας και η επικοινωνία με τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων. Σε περιπτώσεις που επιτευχτεί ενδιαφέρων για συνεργασία , ενδέχεται να ορμισθεί από κοινού ένα νέο ραντεβού σε άλλη ώρα και χώρο.
 • H προσέλευση στην αίθουσα θα γίνεται κατόπιν υποδείξεων της γραμματείας και της ομάδας συντονισμού της εκδήλωσης από τις 09:00 το πρωί έως 19:00 το απόγευμα. Το μεσημέρι 14:00 -14:30 θα υπάρχει διάλειμμα.
 • Για τις ανάγκες της οργάνωσης ενδέχεται να λάβετε ενημερωτικό email που να σας δίνει επιπλέον πληροφορίες ή να ορισθεί η προσέλευση σας σε συγκεκριμένη ώρα.
 • Για την είσοδο σας στο ξενοδοχείο που φιλοξενεί την εκδήλωση και το χώρο της ¨Ημέρας Καριέρας» θα εφαρμοστούν αυστηρά τα ισχύοντα κατά την ημερομηνία των εκδηλώσεων μέτρα αποφυγής της Πανδημίας.
 • Με βάση τα σημερινά δεδομένα η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης και η χρήση μάσκας αυξημένης προστασίας (ΚΝ-95 ή FFP2 ή διπλή μάσκα ) είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το filoxenianews στο Google News στο Facebook και στο linkedin

Δείτε ακόμα

Το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν. Λασιθίου

Γ. Π.

Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι την αργία της 15ης Αυγούστου

N. K.

Δείτε τις ημερομηνίες ανοίγματος όλων των Domes Resorts

Γ. Π.

Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και Γενική Συνέλευση

Γ. Π.

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα

Γ. Π.

Από 16 Ιουνίου υποχρεωτική η ΣΣΕ των ξενοδοχοϋπαλλήλων όλης της χώρας

Γ. Π.
φορτώνει....