Ξενοδοχοϋπάλληλοι

ΟΑΕΔ: Πληρωμές επιδομάτων

Μέσα στο Φεβρουάριο θα πληρωθεί η δίμηνη παράταση στα επιδόματα ανεργίας όσων έληξαν τον Ιανουάριο του 2021 ενώ παράταση θα δοθεί και για το επίδομα ανεργίας που θα λήξει εντός του μήνα.Ειδικότερα, μέσα στον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η πληρωμή για τις νέες δίμηνες παρατάσεις των νέων δίμηνων παρατάσεων σε όσους έληξε ή λήγει το επίδομα ανεργίας τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο 2021.

Οι δικαιούχοι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα λάβουν δύο επιπλέον πληρωμές για τα επιδόματα και έτσι θα λάβουν χρήματα για 14 και όχι για 12 μήνες. Αναλυτικά:

Επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας – 798,5 ευρώ (399,25 ευρώ μηνιαίως)

Βοηθήματα ανεργίας αυτοαπασχολούμενων – 798,5 ευρώ (399,25 ευρώ μηνιαίως)

Επιδόματα μακροχρόνιας ανεργίας – 400 ευρώ (200 ευρώ μηνιαίως)

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι άνεργοι θα πληρωθούν τον δεύτερο μήνα της δίμηνης παράτασης για όσους έληξε  το επίδομα ανεργίας εντός του Δεκεμβρίου και τον πρώτο μήνα της δίμηνης παράτασης για όσους  έληξε ή λήγει η επιδότησή τους εντός του Ιανουαρίου 2021.

Μέχρι τέλος Μαρτίου οι άνεργοι θα πληρωθούν τον δεύτερο μήνα της δίμηνης παράτασης για όσους ανέργους έληξε ή λήγει η καταβολή του επιδόματος ανεργίας εντός του Ιανουαρίου και τον πρώτο μήνα της δίμηνης παράτασης για όσους ανέργους θα λήξει η επιδότησή τους εντός του Φεβρουαρίου 2021.

Έως το τέλος Απριλίου οι άνεργοι θα πληρωθούν τον δεύτερο μήνα της δίμηνης παράτασης για όσους ανέργους θα λήξει η καταβολή του επιδόματος ανεργίας εντός του Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμα

Απεργούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Ηρακλείου

Γ. Π.

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί

Γ. Π.

Αναστολές Μαΐου:Δευτέρα 19 Ιουλίου θα πιστωθούν τα χρήματα

N. K.

ΠΟΕΕΤ: Είτε σας αρέσει είτε όχι ο νόμος για τις επαναπροσλήψεις ισχύει και στην Λήμνο…

Γ. Π.

ΠΟΕΕΤ: Κινητοποίηση την Παρασκευή 15/10/2021 στο Υπουργείο Εργασίας

Γ. Π.

Αλλαγές στο επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ προαναγγέλλει ο Κ. Χατζηδάκης

Γ. Π.
φορτώνει....