Ξενοδοχοϋπάλληλοι Φορείς

Καταγγελία Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Ηρακλείου

Σε καταγγελία ότι επιχειρήσεις καλούν εργαζομένους που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας να υπογράψουν οικειοθελή αποχώρηση, προχωρά μέσω ανακοίνωσης το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού Ν.Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείου Επισιτισμού-Τουρισμού Ν.Ηρακλείου, ενημερώνει τους εργαζόμενους της εστίασης πως έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες στο νομό μας κινήσεις από κάποιους εργοδότες να καλούν τους εργαζόμενους τους ενώ βρίσκονται σε αναστολή εργασίας να υπογράψουν οικειοθελή αποχώρηση -χρησιμοποιώντας ψευδή νομικά επιχειρήματα αλλά και ψυχολογική βία απέναντι τους.

Το Σωματείο μας καλεί τους εργαζόμενους να μην προβούν σε κάτι τέτοιο. Με αυτόν τον τρόπο θα χάσουν όλα τα εργασιακά δικαίωμα τους που απορρέουν από το νόμο και αφορούν την αναστολή αλλά και το δικαίωμα τους για το ταμείο ανεργίας.

Το Σωματείο θα σταθεί δίπλα στους εργαζομένους και τους καλεί να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά εργασιακής αυθαιρεσίας είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2810226328 είτε στο mail [email protected]

Δείτε ακόμα

Πώς αμείβεται η εργασία την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

N. K.

Χ. Θεοχάρης στη Βουλή: «Το Ελληνικό Τουριστικό Προϊόν είναι ασφαλές διότι η Κυβέρνηση θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των πολιτών»

Γ. Π.

Χάρης Θεοχάρης: Με το Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού η Ενωμένη Ευρώπη κάνει άλμα προς τα εμπρός

Γ. Π.

ΕΟΤ: Η Α. Γκερέκου και ο Δ. Φραγκάκης στην 66η Συνάντηση της Περιφερειακής Επιτροπής του UNWTO για την Ευρώπη

Γ. Π.

Κυριάκος Μητσοτάκης:Νέα μέτρα στήριξης

N. K.

Νέες τάσεις: Ενέργειες για ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην Ελλάδα

Γ. Π.
φορτώνει....